dissabte, 4 d’abril del 2009

Infidels - Lidia

LIDIA CARBÓ MUTGÉ

Edat: 48 anys.
Estat civil: Vídua, sense fills.
Professió: Psiquiatra.
Actriu: Montse Guallar


La Lidia és una dona elegant i molt atractiva, que dedica a la feina el temps just i necessari. Va triar la psiquiatria perquè va creure que trobaria respostes al comportament humà, que entendria una mica millor el funcionament de la ment i el perquè de certs comportaments i actituts.

A la Lidia no li agrada passar-se dia i nit tancada a la seva consulta, prefereix aprofitar al màxim el seu temps lliure i gaudir dels petits plaers de la vida, com les passejades, les compres, les obres de teatre, els restaurants, els concerts… És una melòmana empedreïda, li agrada molt la música de tota mena i col·lecciona cds i discs de vinil. També li agrada l’art, i compra quadres i fotografies sempre que troba obres a un preu no gaire excessiu. És una habitual dels mercats d’antiguitats i dels encants, on sempre troba peces curioses que restaura amb paciència i il·lusió.


Totes aquestes aficions, però, van quedar aparcades quan la Lidia va patir un cop del qual encara no s’ha recuperat: la mort sobtada del seu marit, en Lluís, un psiquiatra amb qui compartia consulta, un home molt més gran que ella amb qui, per fi, havia trobat l’estabilitat emocional. Quan la perd, i a esquenes de tots, no dubtarà en portar una doble vida que li proporcionarà amargors però, també, una gran sorpresa.