dissabte, 4 d’abril del 2009

Infidels - Cruz

MARI CRUZ ÚBEDA GONZÁLEZ

Edat: 36 anys.
Estat civil: Casada amb l’Eduard de Queralt. No tenen fills.
Professió: Gestora de patrimoni.
Actriu: Ingrid Rubio

Tots admiren la Cruz: els seus companys de feina, la seva parella i les seves amigues. És una persona que sap escoltar, que sap actuar i que sempre sap triar l’opció correcte. I a sobre sap fer riure, té un gran sentit de l’humor. Les amigues sovint li demanen consell, si volen una resposta racional (si la volen emocional, li demanen consell a la Paula).

És justa, recte, pràctica, responsable, valenta, forta. Les seves opinions són clarividents, i per això mateix, de vegades poden fer mal. Les amigues saben que sempre hi és, que no els fallarà mai en els pitjors moments. Sap agafar les regnes de qualsevol problema i tirar endavant.

Com a defectes es pot dir que és excessivament perfeccionista en tot. Si hi ha alguna cosa que no domina, no la fa. Un altre defecte: mai plora en presència d’algú altre. Combat els nervis, l’estrès i les frustracions fent exercici físic durant hores (a la piscina i al gimnàs).

Prové d’una família humil, immigrants murcians que van arribar a Poble Sec als anys 60. S’ha criat en un ambient de barri. Els seus pares van voler donar-li una bona educació i van fer tot el possible perquè pogués estudiar a la universitat. És gestora de patrimoni, una gestora brillant. Mou fortunes, els seus clients la consideren una mena de rei Mides. A més, el fet de casar-se amb el noi d’una de les famílies més influents de Barcelona ha fet que pugés dins l’escala social.

Sembla que tot li somriu, però hi ha un desig que esdevé inassolible: ser mare. Una cosa que porta intentant aconseguir des de fa temps amb el seu marit i que posarà a prova la seva independència. El poder continuar sent ella mateixa a pesar de les convencions socials que li exigeix el seu entorn.