dissabte, 4 d’abril del 2009

Infidels - Joana

JOANA MOLINER GARCIA


Edat: 45 anys.
Estat civil: Casada amb en Francesc. Tenen dos fills: l’Oriol d’11 anys i la Marina, de 6 anys.
Professió: Mestressa de casa.
Actriu: Montse Germán

La Joana té bon cor, és prudent, amable, dolça i una mica despistada. No treballa i no ho troba a faltar, li està bé dedicar-se a la casa i als fills. Són el seu refugi, i també la seva excusa per no afrontar certes situacions, com ara la seva solitud quan el marit passa mesos fora de casa. Per la maternitat també ha deixat de banda algunes aficions, com el cinema, els karaokes i el ball. Només manté dues coses sagrades: la seva mitja hora de bicicleta estàtica i les trobades amb les amigues a la piscina.

Duu una vida convencional. Durant anys ha deixat de banda els seus desitjos més íntims per respecte al Francesc però quan descobreixi el secret que li amaga el marit, la seva vida farà un gir inesperat. Malgrat el patiment inicial, a Joana se li obre un nou horitzó: a les portes dels 50 anys té la possibilitat de tornar a viure intensament. Tindrà la darrera oportunitat de satisfer els seus somnis i desitjos.

Uns desitjos encarnats en l’aparició inesperada d’un veí molt especial: un jove nord-americà que ha decidit afincar-se a Barcelona.