dijous, 9 d’abril del 2009

Infidels - Resum

Per tots aquells que encara no hagueu vist cap dels capítols de la sèrie us en faig un breu resum, si més no dels dos primers capítols:


Tot comença el dia del casament de la Paula amb en Marc Rovira, allà hi son les seves amigues, la Cruz, la Lidia i la Joana, felices i contentes amb els seus respectius marits celebren un dia tant especial per la Paula.


Com a convidats també i son la Maria i en Marc Guasch, la Maria es amiga del marit de la Paula. Per sorpresa la Maria veu en Marc Guasch i el reconeix...van ser novios de joves i es van jurar amor etern, però en Marc Guasch va haver de marxar amb la família a Alemanya i ja no s’havien vist mai més.


En Marc Rovira busca a la Paula a qui fa estona que no veu, i mentrestant la Cruz busca el bany, sent un soroll al pis de dalt i en mirar per l’escala veu a la Paula i a en Marc Guasch fent l’amor dalt de tot del replà.


L’Arlet posa cara d’esverada quant la Paula l’hi acaba de relatar la seva trobada amb el Marc i l’hi pregunta si mai l’ha tornat a veure, ella diu que no, però no es cert, fa un any, des del dia en que la Paula i en Marc Rovira es van casar, que la Paula i en Marc Guasch son amants, les seves amigues no ho saben. De cop truquen a la porta i es en Peter, el nou veí americà de la Joana, que està de molt bon veure, ve a buscar algun licor per uns amics que te a casa, les noies, un cop a marxat ell, bromegen tot dient que ha vingut a veure a la Joana i no pas a buscar whisky.


Marxen de casa la Joana....


la Cruz cap a casa seva, on l’Eduard, el seu marit, l’espera dormint. L’Arlet, desprès del primer sopar conjunt amb les noies arriba a casa i te diversos missatges al contestador del Victor, el noi amb el que surt. La Joana es fica al llit i la seva filla, la Marina, fa que truquin al seu marit, el Francesc, a l’Argentina per que l’enyora. La Paula torna a casa i en Marc segueix treballant a l’ordinador, li diu que de seguida vindrà al llit i s’estranya del blau que la Paula te al braç, fa uns dies l’hi ha fet una revisió mèdica a la feina, en Marc triga una mica en ficar-se al llit i quant ho fa busca a la Paula amb ganes de sexe, però ella es fa l’adormida. La Lidia va a un bar de copes i allà hi troba en Toni Pardo, un rebel i seductor jove a qui s’emporta a casa i al seu llit.


A partir d’aquest inici podem trobar de tot, a la Paula l’hi ha detectat un tumor cerebral i estan a punt d’operar-la, en un moment en que les noies estan juntes totes veuen que la Paula esta anguniosa i en preguntar-l’hi ella els explica el seu secret....te un amant, però calla i no els diu res del tumor. Un cop l’hi ha explicat al seu marit lo del tumor arriba el dia de l’operació, a l’hospital l’hi arriba un sms del Marc Guasch dient-l’hi que l’hi doni una oportunitat, ella anteriorment l’ha anat a veure i ha trencat la seva relació amb ell. Ella, espantada i anguniosa marxa de l’hospital i va a veure’l, s’entreguen a la passió i fan l’amor durant hores.


La Cruz esta embarassada, l’hi ha costat molt quedar-se embarassada i no es vol arriscar a perdre’l, però la tarda abans de fer un sopar amb la seva mare i el seu sogre, te un avortament espontani. El sogre i la mare no son exactament gaire diplomàtics i en certa manera l’hi exigeixen que els doni un nét, ella desfeta per el que ha passat respon d’una manera agressiva al seu sogre. Quant el seu marit l’hi pregunta que passa ella l’hi diu que ha perdut el nen, i ell, amb la cara baixa, marxa de l’estança, deixant-la a ella encara més destrossada. Més endavant explicarà lo de l’embaràs i l’avortament a la Joana.


La Lidia te com a pacient a la consulta al Toni Pardo, un jove rebel, atractiu, sensual i molt sexual, que s’ha encapritxat...enamorat diu ell, de la Lidia, i ella pateix per ambdues parts, per el record el seu marit, en Lluis, que va morir tot just fa un any, i per la poderosa atracció que sent per aquest jove. S’ha sent sola, necessita tenir el llit calent i s’ha acostumat a portar-se homes a casa, però amb el Toni no sap ben be que l’hi passa, s’hi sent atreta, però la mancança d’en Lluis encara no l’ha païda i això l’hi complica més la vida. En Toni pateix un accident de moto i la Lidia va a veure'l a l'hospital, ella més endavant intentarà suicidar-se, però en Toni l'hi salva la vida....espere'm!!!!


L’Arlet està contenta, s’ho ha passat genial i això que era la primera vegada que sopava amb les noies, ella es la mestre de la Marina, la filla petita de la Joana. Però en arribar a casa i veure tants missatges del Victor s’estressa, a la piscina on van sovint les noies s’intercanvia per descuit el mòbil amb la Dani, una noia ben diferent a ella. La Dani trenca la seva relació amb el xicot amb el que està per missatge al mòbil i això a l’Arlet la sorprèn. Queden per prendre una copa juntes i comença una bona amistat entre elles.


La Joana està contenta per que en Francesc torna abans de l’Argentina i va amb l’Arlet a una botiga de llenceria femenina a comprar-se un modelet nou per estrenar-lo quant torni el seu home, però en Peter, el veí, es l’amo de la botiga i la veu en roba interior, això fa que ella comenci a sentir un desig inesperat per el jove americà. Quant el Francesc ja es casa la Joana veu que el comportament dels nens es diferent de quant el pare hi es o no, l’hi diu al Francesc que poder es bona idea que els nens i ella marxin a l’Argentina amb ell. Ell dubta, amaga quelcom, i la Marina sent una conversa entre el seu pare i algú a qui ell anomena “cariño”. L’hi explica a l’Arlet i ella, confosa, no l’hi diu res a la Joana. En Francesc l'hi diu a la Joana que poder, i nomes poder, pot ser que al final es quedi a Barcelona, la Joana està contenta...però pensa en el Peter.


Ja veieu que la trama es bona, però el més important de tot es que les noies son amigues, amigues d’aquelles per sempre, amigues que s’ho expliquen tot....o poder amaguen més sorpreses???


A la dreta teniu un apartat que es diu Qui es qui a la sèrie, allà hi torbareu les fotos dels personatges per que us en pogueu fer una idea.


Proper Capítol aquesta nit, us deixem un avançament del que ens espera:



5 comentaris:

Nymnia ha dit...

Mare meva! Això si que és un bon "culebron"!!! I visca les infidelitats! Si ja ho dic jo que el món és de les dones!
Encara no he tingut temps de veure la sèrie, però reconec que, pel que expliques, si m'hi fico m'enganxaré ben enganxada! Ja t'explicaré! I merci pel resum!!!

Pd. Segur que no et paguen per fer publicitat a la serie?! És que la pintes molt i molt bé! ;) jejeje!

myself ha dit...

A mi la sèrie m'està agradant molt. Jo ja m'hi he viciat jeje.

mar ha dit...

jo també m'hi he enganxat...
ser fidel a una mateixa està molt bé...
però això de l'engany...
el que passa a la sèrie és del tot normal... forma part de les relacions entre les persones... perquè no, d'una vegada, som capaços d'admetre-ho i aprenem a viure aquestes històries sense enganys, lliure i obertament?
tot seria molt més fàcil i segur que tots estaríem molt més tranquils.

Jo també em pensava que aquest blog era "l'oficial" de la sèrie, ara veig que no...
t'enllaço igualment... m'agrada com expliques la sèrie...
fins aviat!

Pasifae ha dit...

:)

Anònim ha dit...

Extraordinary website.

Scandinavian Search Engne Optmization consultant tendering low cost all-encompassing service (sokoptimering).
[url=http://www.smotop.se/smotopbloggen/]SMOTop[/url]
http://www.smotop.se